НАШИТЕ уСЛУГИ

АВТОСЕРВИЗ

Ние предлагаме на нашите клиенти и услугата “Автосервиз”. Автомобилът Ви ще бъде диагностициран и отремонтиран от професионалисти със съответните знания, умения, и техника. Като наши клиенти Вие ще получите преференция в цената на труда, и в цената на всички чaсти и консумативи необходими за направата на безкомпромисен по отношение на качество и ремонт.

Регистрация и пререгистрация на
МПС-ТА в КАТ

Фирма БДХ АУТО предлага на своите клиенти съдействие в КАТ при първоначална регистрация или пререгистрация на леки автомобили, мотоциклети, джипове, бусове и други МПС – та. Ние можем да вземем Вашият автомобил от посочен от Вас адрес, да го регистрираме в КАТ, и да го върнем отново на посочен от Вас адрес в рамките на един работен ден. Така докато Вие вършите Вашите дела ние ще се погрижим покупката на нов автомобил да не се превръща в досадна административна стъпка свързана с губене на време и чакане по опашки.

Подаване на ТОК и доставка на ГОРИВО

В случай, че акумулатора Ви предаде и не можете да запалите – ние сме насреща и в кратки срокове ще дойдем да Ви подадем ток или да Ви донесем гориво.

Пътна помощ на територията на България и Чужбина

Ние извършваме превоз на МПС-та както на територията на страната, така и в чужбина. Предлагаме също превоз и на хората и багажа пътуващи с повреденото превозно средство. Възможно е и доставка на рент-а-кар автомобил и замяна за авариралия такъв.

Правна помощ при възникване на ПТП

Предлагаме професионална правна помощ в случай на възникване на пътно транспортно произшествие. За нас е важно да се погрижим не само за автомобила, но и за правата на нашите клиенти в случай, че са били участници в ПТП.

Охраняем паркинг

В случай, че няма къде да оставите автомобилът си в първите часове или дни след настъпване на авария или ПТП, ние от БДХ АУТО ще Ви предложим охраняем паркинг където колата Ви ще бъде под постоянен надзор докато намерите решение на проблема. След това на преференциална цена като вторичен курс ще транспортираме увредената кола до съответния автосервиз, доверен сервиз, или друго пожелано от клиента място.

Професионален преглед преди покупка на МПС

Тази услуга през последните години се наложи като особено необходима и полезна при покупка на автомобили било то нов внос или вече регистрирани. Услугат се състои в това да бъдем с Вас и да Ви дадем професионална и безпристрастна помощ във връзка с избраният от Вас автомобил. По този начин ние ще Ви информираме за всички съпътстващи проблеми по колата и ще Ви спестим значителна сума от първоначалната цена с оглед на това, че знаете проблемите на колата, а така също ще бъдете наясно какви предстоящи ремонти трябва да направите. Услугата може да бъде извършена на място и когато се налага в сервиз с който работим. При вторият вариант ние идваме, товарим колата до съответния сервиз, правим цялостен оглед на автомобила и след това го връщаме до мястото откъдето е взет. Накрая Вие получавате техническа спецификация за извършеният преглед по отделни технически възли и агрегати.

Всички видове ЗАСТРАХОВКИ

Предлагаме всички видове застраховки с големи отстъпки. Тук ние внимателно ще анализираме Вашите потребности и ще Ви предложим оптимален вариант по отношение на цена на застраховката, застрахователна премия която ще получите при евентуално посегателство и степен на застрахователен риск. Освен това ние ще бъдем до Вас винаги когато трябва да маркирате колата си, да завеждате щети, да избирате доверен сервиз и всякакви други подобни аспекти свързани с Вашата застраховка.

Изкупуване на автомобили за СКРАП

Предлагаме да изкупим вашите излезли от употреба автомобили на конкурентни цени! Бракуваме автомобили и превозни средства по най-лесния и удобен начин – просто ни потърсете. Цените за закупуване на автомобили са според марката, модела, състоянието и годината на производство.